Trei doctoriţe s-au luat la bătaie în spital

O scenă neobișnuită a avut loc la Spitalul Județean Oradea, unde trei tinere doctorițe rezidente de la secția de Infecțioase II s-au luat la bătaie în timpul orelor de muncă, în urma unui schimb de mesaje aprinse pe grupul lor de WhatsApp comun.

Potrivit martorilor, incidentul a fost stânjenitor și inedit, deoarece a avut loc în prezența colegilor și sub privirile surprinse ale personalului medical.

Se pare că scânteia care a declanșat acest incident s-a aprins pe fondul unui mesaj trimis pe grupul de WhatsApp al rezidenților. Conținutul exact al mesajului nu este clar, dar a generat o dezbatere violentă între cele trei rezidente. Această dezbatere a escaladat rapid într-o altercație fizică, cu țipete și împingeri, care s-a încheiat abia atunci când un medic senior de la secție, dr. Andrei Csep, le-a despărțit.

Managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp, a confirmat incidentul și a menționat că se pare că o rezidentă a fost cea care a trimis mesajul inițial, provocând reacții agresive din partea celorlalte două. Deși s-a evitat să se numească acest incident drept o "bătaie," el a confirmat că va fi luată o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctorițe.

Vizualizări: 3,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: