A fugit de oamenii legii! Era drogat

Un bărbat de 35 de ani din oraşul Rovinari s-a ales cu dosar penal după ce oamenii legii l-au prins drogat la volan. Mai mult decât atât, acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

La data de 27 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au  efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, însă acesta a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea.

Oamenii legii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, fiind oprit pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, iar în urma testării acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul exiprat, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere.

În urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului condus de bărbat, precum și a controlului corporal, polițiștii au găsit bucăți de hârtie împăturită în care se aflau fragmente vegetale, precum și o rolă de hârtie, acestea fiind ridicate în vederea înaintării către structurile competente și continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: