A anunțat poliția ca s-a furat mașina primăriei. Primarul comunei, implicat!

A anunțat poliția că s-a furat mașina primăriei, iar autoturismul a fost găsit la locuința primarului. Polițiștii au demarat o anchetă în acest sens și au stabilit că aspectele sesizate de sunt de natură penală și au deschis un dosar în acest caz. Totul s-a întâmplat în comuna gorjeană Schela.

Implicat în așa-zisul furt reclamat de cetățean la poliție este chiar primarul din comună, acolo unde oamenii legii au găsit parcat autoturismul primăriei.

”Avem un cetățean în comună care se ține numai de reclamații și a sunat la Poliție la Bumbești-Jiu și a spus că s-ar fi sustras Duster-ul primăriei. Problema este că eu stau la 500 de metri de primărie și, pentru că am binevoitori în comună, au văzut că nu e mașina și au sunat la poliție. Eu nu am pază la primărie și in plus de asta eu sunt președintele Comitetului pentru Situații de Urgență în comună și dacă se întâmplă ceva trebuie să am mașina cu mine. Vineri am luat-o acasă, luni de dimineață m-am dus cu ea până la Prefectură și apoi la primărie. A venit poliția și mi-a luat declarații”, a povestit primarul Gabriel Deteșan.

În acest caz a fost deschis și un dosar penal în care se fac cercetări. Nu mai este nici o surpriză pentru primarul din Schela, care deja s-a obișnuit cu reclamații.

”Am înțeles că există un articol de lege care precizează că s-ar fi comis în acest caz o faptă de natură penală. O să văd ce se va întâmpla. Oricum acest reclamagiu numai de asta se ține. Pur și simplu îmi blochează activitatea la primărie pentru că trebuie să stau mereu să dau răspunsuri sau să dau declarații organelor care vin în control în urma petițiilor de le face. Vă spun că este ceva de noaptea minții”, a mai spus primarul din comuna Schela.

Galerie foto


Vizualizări: 8,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: