Revive, festival într-o comună din Gorj

Festivalul Revive revine la Godinești cu o nouă ediție dedicată tradiției și educației. În perioada 18-20 octombrie, Asociația VICTE organizează Festivalul Revive, un eveniment cultural menit să promoveze tradițiile locale și să încurajeze dezvoltarea comunitară. 

Desfășurat la Școala Gimnazială din localitate, festivalul își propune să ofere participanților o experiență interactivă și educativă, combinând tradiția cu activități de învățare moderne.

Programul divers al evenimentului include un curs de prim ajutor realizat în parteneriat cu Crucea Roșie, unde participanții vor putea dobândi cunoștințe pentru gestionarea situațiilor de urgență.

De asemenea, programul presupune un atelier de educație financiară, unde se vor oferi sfaturi despre administrarea eficientă a resurselor, și un atelier de teatru în care se va pune accent pe dezvoltarea creativității și abilităților de comunicare. 

Pe lângă activitățile mențuionate, participanții se vor putea bucura de proiecția filmului istoric „Avram Iancu” .

„Festivalul Revive revine cu o nouă ediție plină de emoție! Este cea de-a 4-a întâlnire a acestui eveniment cultural, care se va desfășura în perioada 18-20 octombrie, în Godinești, Gorj. Ne așteaptă trei zile de inspirație, cultură și momente de neuitat, toate menite să reflecte angajamentul nostru față de valorificarea tradițiilor și istoriei locale”, spun organizatorii.


Cu un program, responsabilii festivalului promit trei zile pline de activități care vor oferi participanților momente de neuitat și noi perspective asupra comunității din care fac parte.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: