Antena 1 a anunțat când începe Chefi la cuțite. În ce zile se va difuza!

Fanii emisiunii Chefi la cuțite așteaptă cu sufletul la gură probele și temele pe care le vor avea la dispoziție concurenții. Noul sezon va începe duminică, 17 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, acolo unde emisiunea culinară se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20:00, şi luni, marţi şi miercuri, de la 20:30. 

Emisiunea Chefi la cuțite se va difuza de la ora 20:00 în fiecare seară de duminică și de la 20:30 în zilele de luni, marți și miercuri, potrivit informațiilor furnizate până la ora actuală de producătorii de la Antena 1.

Jurații de la Chefi la cuțite au făcut primele declarații despre sezonul 14. Cei patru bucătari sunt extrem de încântați de felul în care au decurs filmările pentru emisiunea culinară moderată de Irina Fodor, dar și de participanți.

Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Ștefan Popescu se întorc pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute. În plus, chefii vor avea de dus o luptă grea pentru amuletele care sunt puse la bătaie sezonul acesta.

Competiția nu este deloc ușoară având în vedere că la final este vorba de un premiu în valoare de 30.000 de euro. De această dată câștigătorul de la Chefi la cuțite va beneficia și de un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: