Vrea să facă "Muzeul Minerului - Virtual"

Un primar din Gorj își dorește un "Muzeul al minerului" în localitate, numai că îi este destul de greu să-l realizeze. Cu toate astea nu renunță la această idee și, dacă nu poate să facă un muzeu în adevăratul sens al cuvântului, în mod sigur va realiza unul virtual după modelul celui din comuna Peștișani.

Inițiativa aceasta îi aparține primarului din comuna Drăgotești, Vili Pasăre, însă îi este foarte greu să se pună la aceeași masă cu managerul Complexului Energetic Oltenia pentru a discuta pe acest subiect.

"Eu îmi doresc de mult să realizez în localitate "Muzeul Minerului ", însă este destul de greu pentru că nu se poate cu acest Plaveti. Ajungi mai ușor să vorbești cu Iohannis decât cu acest Plaveti care conduce Complexul Energetic Oltenia", a spus Vili Pasăre.

Primarul nu renunță la idee. "Eu nu renunț la ideea de a avea acest muzeu în comună. Am fost la colegul meu la Peștișani când a inaugurat muzeul virtual și am luat și eu legătura cu persoana care l-a creat și vreau să fac si și eu unul virtual. Am purtat discuții în acest sens, aștept un răspuns cu cheltuielile și voi avea la Drăgotești "Muzeul Minerului - Virtual", a declarat primarul Vili Pasăre.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: