Verdict pentru gorjeanca acuzată că a înșelat un bătrân din Italia

Luna viitoare, magistrații gorjeni vor da verdictul în cazul tinerei din Scoarța care a înșelat un italian cu aproape un milion de euro. Judecătorii ar fi trebuit să dea sentința marți, dar au amânat pronunțarea pentru data de 20 noiembrie.

„Amână pronunţarea la data de 20.11.2023. Pronunţată în ședință publică, azi, 24.10.2023, la Tribunalul Gorj”, e verdictul instanței.

Francesco Thiella speră să-și recupereze banii pe care i-a dat Simonei Tiriplică, fostă Mărgăian, din comuna Scoarța. Încă din aprilie 2021, se judecă italianul cu tânăra gorjeancă pe care o acuză de înșelăciune.

În schimbul promisiunilor că se vor căsători, tânăra ar fi convins italianul să-i dea bani. Și nu puțini. Potrivit rechizitoriului, suma cu care a fost păcălit italianul se apropie de 800 de mii de euro.

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de partea civilă, cetăţeanul italian T.F.A, în vârstă de 71 de ani la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii permanente, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naştere a unor copii şi realizare a unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi, apoi, în Bucureşti, în mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 de euro“, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul, care avea 71 de ani, când a început relaţia cu tânăra din Gorj, care avea 32 de ani la acea vreme, a venit de mai multe ori în Gorj, să participe la proces şi a cerut să i se facă dreptate. A acuzat-o pe blonda din Scoarţa că l-a adus în sapă de lemn şi vrea să recupereze banii pierduţi.

Vizualizări: 8,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: