Unde s-a ascuns trei zile gorjeanul care și-a înjunghiat soția

După trei zile de la atacul sângeros, bărbatul care și-a înjunghiat soția a fost prins pe un câmp din apropierea casei. Individul s-a ascuns în pădure și în alte zone cu vegetație din apropierea Jiului. A fost căutat și cu ajutorul câinilor de urmă și prins, în cele din urmă de polițiști. Fugarul a ajuns în arest și e cercetat pentru tentativă de omor. Soția sa, pe care a lăsat-o în agonie, a ajuns în stare gravă la spital și se află la Terapie Intensivă.

Scandalul a avut loc duminică seara în satul Strâmba Jiu, de lângă Turceni. Orbit de gelozie și băut, bărbatul de 49 de ani a înjunghiat-o pe soția sa, a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge și a fugit de acasă.

Toți oamenii din sat știau că făcea de scandal acasă. „Tot timpul făcea scandaluri, era cu scandaluri, cu astea se ocupa. Femeia asta trăia rău cu el, le ce-o mai fi stat împreună cu el nu știu”, a spus o vecină pentru Știrile Pro TV. „Nu mă gândeam la așa ceva, eu când am auzit am rămas… zic cum, mă, că eu venii cu el, vorbii. Păi, noaptea a omorât muierea, ce dracu a făcut, Doamne iartă-mă”, a mai spus altă femeie.

După ce a fost înjunghiată, femeia, cu ultimele puteri, a sunat la 112 și a cerut ajutor. O ambulanță a transportat-o la spital, unde medicii au reușit să îi salveze viața. Bărbatul de 49 de ani a fost arestat preventiv și este acuzat acum de tentativă de omor.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: „Pe fondul consumului de alcool și al unor sentimente de gelozie, inculpatul a aplicat lovitură puternică în spate soției sale”.

Vizualizări: 3,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: