Un polițist din Gorj și câinele de urmă, Bella, eroii unui bătrân rătăcit

Polițiștii gorjeni au fost felicitați de colegii lor din structura centrală! Asta după ce o misiune de căutare a unei persoane dispărute s-a încheiat cu succes. După o noapte întreagă de căutări, oamenii legii au reușit să găsească, în „inima” unei păduri, un bătrân care dispăruse de acasă. O fotografie făcută la final de misiune făcut valuri pe site-urile de socializare și a emoționat o țară întreagă. 

În fotografia care a fost preluată de reprezentanții Poliției Române și care a fost postată pe pagina de Facebook a acestei instituții apar conductorul canin Cătălin Moșu Martin-Voinescu și câinele-polițist Bella, din cadrul IPJ Gorj- Serviciul Criminalistic.  Ei stau alături de bătrânul în vârstă de 73 de ani, din comuna gorjeană Stănești. Cei trei au fost surprinși „stând de taină” la finalul unor ore istovitoare pentru toată lumea. 

„Nu a zis nimeni că bătrânețea este tocmai lapte și miere. Dispare mobilitatea de odinioară, apar durerile de oase, dar nu dispar oamenii din jur.

Nea Gheorghe a fost găsit în această dimineață în inima pădurii, la aproximativ 5 km de „acasă”, unde se regăsește în acest moment.

O mână de oameni au făcut posibil ca, după căutări pe tot parcursul nopții, să fie timp și de o mică taină cu Nea Gheorghe! 

Oameni de la Gorj, felicitări! Este meritul vostru!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Poliției Române. 

La misiunea de căutare a bătrânului rătăcit au participat toate structurile care au competență în astfel de cazuri. Este vorba despre Poliție, Jandarmerie și Salvamont. Competența și profesionalismul de care au dat dovadă au transformat drama pe care o familie a trăit-o preț de câteva ore, într-o incident cu... final fericit! 

Galerie foto


Vizualizări: 2,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: