Un poliţist aflat în misiune a furat o borsetă cu bani!

Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost implicată într-un caz neobișnuit, după ce un agent de poliție a fost acuzat de furtul unei borsete dintr-un autoturism aflat în misiune oficială. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul, în vârstă de 53 de ani, era în serviciul său, iar victima a sesizat ulterior autoritățile.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin, incidentul a avut loc pe data de 3 octombrie, când agentul de poliție a fost chemat să intervină la locul unui posibil accident rutier. Acolo, el ar fi ridicat o borsetă de pe partea carosabilă și ar fi introdus-o în autospeciala de poliție. Ulterior, după preluarea cazului de către Serviciul Rutier, agentul de poliție a părăsit locul evenimentului, fără a preda bunul colegilor săi.

Borseta conținea o sumă considerabilă de bani (9.000 de lei, 100 de dolari, 100 de euro), precum și documente personale importante, cum ar fi permisul de conducere și cartea de identitate a victimei.

În urma cercetărilor, poliția a identificat agentul de poliție ca fiind principalul suspect în cazul furtului. Bărbatul a fost demis din funcție, iar dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Agentul de poliție a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din anul 1993 și, în acest moment, răspunde pentru acuzația de furt în urma anchetei în curs.
 
 

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: