Un kilogram de cocaină depistat de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au reușit să descopere, cu sprijinul colegilor de la BCCO București, o cantitate semnificativă de cocaină, în valoare de aproximativ un kilogram (850 g), într-un autoturism ce se îndrepta spre țară dinspre Bulgaria, conform informațiilor oferite de Gazeta de Sud.

Bărbatul a fost oprit în timp ce se apropia de punctul de intrare în țară. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit sub bancheta din spate a autovehiculului o pungă de plastic. În interiorul acesteia, erau depozitate patru pachete sigilate cu bandă adezivă, conținând cocaină.

Evenimentul a fost raportat procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală. Substanța stupefiantă a fost confiscată, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Se presupune că drogurile erau destinate comercializării.

Inculpatul este acum subiectul unei anchete care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.


 

Vizualizări: 1,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: