Invitație la evaluare: cetățenii sunt chemați să răspundă la chestionarul privind activitatea în instanțe

Cetățenii din Gorj sunt invitați să își exprime opinia cu privire la activitatea desfășurată în cadrul instanțelor, conform unei hotărâri recente adoptate de Consiliul Superior al Magistraturii.

Prin Hotărârea Secției pentru Judecători nr. 2646/16.11.2023, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat "Chestionarul referitor la percepția activității în cadrul instanțelor", elaborat în cadrul Grupului de lucru privind Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025. Acest chestionar, compus din 25 de întrebări, vine în sprijinul eforturilor de evaluare a gradului de satisfacție al părților interesate, conform indicatorilor stabiliți în Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar pentru perioada 2022-2025.

Chestionarul poate fi completat în format fizic, prin punerea acestuia la dispoziția persoanelor interesate, în cadrul compartimentelor arhivă și registratură, cât și în format on-line, pe pagina de internet a Tribunalului Gorj și judecătoriilor din circumscripția sa, la secțiunea Acasă, respectiv accesând linkurile:

Tribunalul Gorj: AICI.

Judecătoria Motru: AICI.

Judecătoria Novaci: AICI.

Judecătoria Târgu-Cărbunești: AICI.

Judecătoria Târgu Jiu: AICI.

Vizualizări: 1,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: