Un jucător al Craiovei a revenit pe teren după șapte luni

Fundaşul Universităţii Craiova, Paul Papp, a disputat, împotriva celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, primul meci după o pauză prelungită, de șapte luni. Aceasta a fost cauzată de accidentarea gravă suferită spre finalul sezonului precedent, o ruptură de ligamente încrucişate.

Ultimul meci jucat de Paul Papp a fost în aprilie anul acesta. „Sunt bucuros că am revenit din nou după 7 luni pe teren, că am jucat în sfârşit din nou un meci, mă simt bine, sper să nu mai am probleme, abia aştept să dau şi bătălia în Liga I, depinde de Mister. Ne-a prins bine amicalul cu Viitorul Târgu Jiu, Mister a văzut nivelul la care suntem, sper să începem cu bine returul şi să avem rezultate bune. Se întâmplă să ai şi eşecuri, aşa cum am păţit noi la Farul, dar am pus la punct detaliile şi vrem să reîncepem să câştigăm”, a spus Papp după meci.

Gustavo Di Mauro Vagenin a fost aniversat de gruparea din Bănie, înaintea amicalului cu ACS Viitorul, cu ocazia împlinirii vârste de 30 de ani. „Gusti” a declarat că el şi colegii au profitat de această întrerupere de campionat atât pentru a se relaxa şi a petrece timp cu familia, dar şi pentru a-şi reîncărca bateriile pentru ultimele meciuri din 2021.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: