Pandurii a suferit prima înfrângere a sezonului

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în deplasarea de la Lupac din etapa a 12-a. Scorul a fost 2-1 pentru echipa gazdă, care a administrat astfel prima înfrângere formaţiei gorjene.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat parcursul fără eşec din acest sezon în etapa a 12, când a suferit prima înfrângere sub comanda lui Mario Găman şi prima a acestui campionat.

Gorjenii au avut ghinion pe data de 13 noiembrie, atunci când s-au deplasat în comuna cărăşeană Lupac.  Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru formaţia gazdă, Pandurii încheind meciul cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea lui Gomes. Golurile au fost marcate de Daniel Vădrariu (4), Cristian Popa (82)  şi Andrei Georgescu pentru Pandurii (55).

Acesta este primul eşec cu noul tehnician pe banca tehnică, Găman înregistrând două rezultate de egalitate de la venirea sa la Pandurii. Şi la acest meci acesta nu a putut alinia cel mai bun 11 din cauza problemelor medicale din lot, acestora adăugându-li-se acum şi suspendarea lui Gomes pentru etapa viitoare.

În urma acestui rezultat Pandurii Târgu Jiu a pierdut locul trei în clasament, pe care a urcat Voinţa Lupac, ocupând, după etapa a 12-a, locul 4. Pe primul loc este CSM Reșița, cu 34 de puncte, iar CSM Deva este pe locul 2, cu 25 de puncte.

Rezultatele etapei a 12-a

CSM Deva – Gilortul Târgu Cărbuneşti  3-1

Andrei Sulea (31, 77), Bogdan Țoiu (58) / Radu Filip (89)

Progresul Ezeriş – Aurul Brad  3-0

Nicolae Popescu (5), Marius Călin (65), Rafael Hrudei (90+3)

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 – Viitorul Şimian 1-1

Răzvan Vespe (70 – penalty) / Gelu Velici (90)

Voinţa Lupac – Pandurii Târgu Jiu 2-1

Daniel Vădrariu (4), Cristian Popa (82) / Nichifor Georgescu (55)

CSM Reșița – CSM Jiul Petroşani 4-1

Amir Jorza (8, 54), Mediop Ndiaye (47), Valentin Munteanu (50) / Daniel Cocină (12)

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: