Un fost pandur a semnat cu Poli Timișoara

Gorjeanul George Tudoran revine în Liga 2 după ce a semnat un contract cu Poli Timișoara. Formația bănățeană continuă să aducă jucători liberi de contract, rămași fără echipă de ceva timp cum e și cazul lui Tudoran care s-a pregătit pentru scurt timp, în vară, cu tinerii de la Pandurii.

Fostul pandur George Tudoran s-a alăturat bănățenilor, după un alt jucător care a evoluat la Pandurii, Patrick Popescu, cel care a și marcat duminică, împotriva Buzăului (scor 1-1). Aflat la al doilea joc pentru alb-violeți, primul în care a fost trimis din primul minut, Popescu deja s-a dovedit a fi o achiziție bună.

Tudoran are 26 de ani și este mijlocaș dreapta, fiind născut la Târgu Jiu, unde a efectuat junioratul. A fost legitimat la echipe precum Viitorul Constanța, Rapid, Olimpia Satu Mare, Pandurii, Dunărea Călărași, Metaloglobus București dar și la ACS Viitorul pentru o scurtă perioadă, la aceasta din urmă fiind, iarna trecută, pentru scurt timp și Benga antrenor.

Mijlocașul gorjean a semnat un contract valabil până în vară cu Poli Timișoara. ”Mă bucur că am venit la Poli. Este o echipă cu suporteri senzaționali și o istorie bogată în spate. Și-mi doresc din tot sufletul să facem suporterii fericiți, în continuare”, a declarat Tudoran, care a jucat ultimul meci într-un meci oficial în data de 7 mai 2022 și care în vară s-a pregătit pentru o perioadă cu tinerii care joacă acum la Pandurii.

Sezonul trecu l-a început la Metaloglobus, pentru care a evoluat 226 de minute în 5 meciuri, iar apoi a trecut la Târgu Jiu unde a prins 157 de minute tot în 5 meciuri. Cel mai bun sezon l-a avut însă la Pandurii Târgu Jiu, în ediția 2018-2019 a Ligii 2, când a evoluat în 34 de meciuri și a înscris 14 goluri.

Galerie foto


Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: