Din nou pe locul 1 în Liga 2 după victoria de la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a ajutat Unirea Dej să continue parcursul bun din actualul sezon de Liga 2 și în etapa a 10-a. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Târgu Jiu li au revenit pe locul 1 în clasament.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut primul meci disputat după despărțirea de antrenorul Florin Stîngă, scor 1-2 cu echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru. Unirea Dej a bifat astfel la Târgu Jiu al șaptelea joc consecutiv din campionat fără înfrângere, interval în care a acumulat 15 puncte.

La Târgu Jiu, Unirea a început ezitant partida, iar gazdele puteau marca prin Dulca (4) și Răsdan (6), însă portarul Chindriș, pentru al doilea joc trimis titular, a intervenit salvator. A urmat o jumătate de oră de joc anostă, dar finalul primei reprize a fost unul electrizant. În mai puțin de 10 minute s-au marcat toate cele trei goluri, scorul fiind deschis, în minutul 36, de golgheterul Angelo Cocian, cu un șut din 6 metri, sub transversală. Denis Brînzan a egalat în minutul 40, cu o lovitură de cap din 6 metri după cornerul executat de Răsdan, dar Unirea a revenit rapid în avantaj, prin Florin Blaj. Jucătorul Dejului a înscris cu un șut de la 25 de metri, care a lovit încheietura barelor înainte să intre în plasă.

În partea secundă nu s-a mai înscris, iar Unirea Dej s-a impus la limită și, cu 21 de puncte acumulate, a urcat din nou pe primul loc, cel puțin până luni, când se joacă partidele Progresul Spartac – Steaua și SC Oțelul Galați – Concordia Chiajna.

Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: