Un fost membru al Directoratului a dat CEO în judecată

Marius Negru, până de curând membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a acționat în judecată compania și Consiliul de Supraveghere. Mandatul său nu a mai fost prelungit de Consiliul de Supraveghere, după accidentul de la Jilț.

Negru și-a încheiat mandatul zilele acestea, la fel ca fost președinte al Directoratului, Daniel Burlan. Cei doi, dar și alți angajați ai companiei, au fost forțați să părăsească funcție, fiind pe lista răspunzătorilor pentru accidentul de la Cariera Jilț, în urma căruia trei persoane au murit și zece au fost rănite.


Negru a înregistrat procesul la Tribunalul Gorj pe 8 februarie, obiectul cauzei fiind ”nulitate act”. PSD a încercat să-l ”salveze” pe Negru de la demitere, însă nu a reușit.  Partidul a trimis un comunicat de presă în care încerca să-l absolve pe acesta pe problema de Jilț. Pe motiv că atribuțiile sale sunt pe energie. La momentul accidentului de la Jilț, Directoratul nu era funcțional, fiind compus din doar doi membri: Marius Antonie Negru și Daniel Burlan. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: