Un bebeluș de 4 luni și un copil de 5 ani au murit. Tatăl s-a aruncat cu ei într-un baraj!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii minori de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, Bacău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii - o fetiță de 4 luni și un băiețel de 5 ani - au fost declarați decedați.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii, potrivit digi24.ro. 

Tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor. Cei doi soți s-au certat în urmă cu câteva zile, când bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva îngrozitor cu el și cu cei doi copii.

"Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări", a transmis IPJ Bacău.

Tragedia din Bacău vine la doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai săi de pe un bloc de 10 etaje, în Timișoara.

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: