Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

UEF Motru, la judecată cu CE Oltenia

Unitatea de Execuție Foraje (UEF) Motru a dat în judecată CE Oltenia, acționarul majoritar. Motivul este că cei din compania energetică nu au plătit anumite servicii prestate de operatorul motrean. Suma se ridică la circa 180 mii lei, însă unitatea nu a avut contract cu CE Oltenia pentru perioada cât a desfăşurat serviciile respective.

UEF Motru prestează servicii de alimentare cu apă pentru zona Godinești-Strâmba, prin UMC Jilț Nord. Contractul a început în 2012, CE Oltenia încheind contracte în fiecare an cu UEF Motru. Anul acesta, anumite perioade au rămas descoperite de contract însă cei de la unitatea motreană spun că au prestat serviciile chiar și fără. CE Oltenia nu vrea să plătească fără să aibă un contract la bază, iar cei de la UEF speră să recupereze banii pe serviciile prestate pe calea instanței. Cel puțin asta susține administratorul special al uzinei. "În luna martie 2016 a apărut o întrerupere, nu s-a reușit încheierea unui contract în timp util, în așa fel încât să putem deconta lucrările, deși noi am prestat serviciul. Același lucru s-a întâmplat și în luna iunie când am prestat servicii. Contractul a apărut spre sfârșitul lunii și nu s-a putut deconta, motiv pentru care am dat în judecată Complexul Oltenia pentru cele două luni prestate", a declarat Gheorghe Modoran, administratorul special al UEF Motru.
Chiar și în prezent UEF Motru are 30 de angajați mobilizați la cele două puncte de alimentare cu apă care țin de UMC Jilț Nord. Este vorba de aproape de jumătate din personalul unității motrene, mecanici, electricieni și operatori de tratare apă. "Lucrările au fost confirmate de CE Oltenia, de cei de la Jilț Nord. Numai că nu a existat relația contractuală. Faptul că s-a demarat târziu procedura de achiziție, s-a întârziat", a mai spus administratorul special al UEF Motru.
Acțunea în instanță a fost depusă de UEF Motru în data de 27 octombrie, la Judecătoria Târgu Jiu, iar magistrații nu au stabilit un temen de judecată. Unitatea de Execuție Foraje Motru este în prezent în insolvență, având datorii uriașe la Finanțe, dar și la furnizori. Administratorul judiciar al UEF Motru este firma de lichidare Consulting Company.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: