Ucenic Chef, la a doua ediție
Ideea dascălilor de la Colegiul Comercial Virgil Madgearu de a organiza o variantă locală a emisiunii ”Master Chef” pentru a stimula competiția dintre elevii pe care îi pregătesc să devină bucătari pricepuți s-a concretizat ieri în finala celei de-a doua ediții desfășurată la restaurantul de pe Insuliță, la fel ca și în urmă cu un an. Câștigătorul ediției din 2013 deja lucrează la localul patronat de omul de afaceri Călin Lemnaru, iar învingătorul competiției de ieri are toate șansele să intre și el în breasla bucătarilor „de pe insuliță”.
Bogdan Cernăianu este elevul care a reușit să îi convingă pe cei trei membri ai juriului de talentul său gastronomic, unul dintre jurați, un chef turc, menționând că rețeta pregătită de elevul de la Madgearu este destul de dificil de gătit și de către un bucătar cu experiență, dar apoi de un copil. Bogdan a devenit ucenicul chef al promoției sale și spune că se pregătește de o carieră în domeniu, mai ales că a fost ofertat deja și de patronii altor localuri din oraș, deși, cel mai probabil, el va opta în cele din urmă pentru a lucra la restaurantul unde s-a desfășurat și competiția.