Țeparii cer avans cu pozele unei pensiuni din Gorj

Administratorii unei pensiuni din Gorj trag un semnal de alarmă și atenționează turiștii să aibă grijă atunci când închiriază o pensiune pentru sărbătorile de iarnă. 

Pozele Pensiunii R House din comuna Crasna au fost postate pe OLX ca și cum ar fi de la locații din Predeal și Brașov, iar cei care vor să dea țepe turiștilor insistă ca aceștia să vireze un avans în cont pentru o rezervare.

Turiștii care au vizitat pensiunea din Crasna au recunoscut locația și au anunțat administratorii de la R House.

"Mi-au transmis oamenii că insistă respectivul foarte mult să se transfere avansul, se folosește în continuare de pozele noastre, emite o factura proformă. El ca și locație a dat Brașov, Predeal. Mă tem că va da locația din Crasna și îmi trimite oamenii la poartă în ziua de Revelion. Pozele locației noastre au fost furate și postate pe OLX ca fiind o locație disponibilă pentru închiriat de Revelion. Ne-a făcut chiar și o ofertă de nerefuzat! A început perioada țepelor. Nu achitați avansuri și nu închiriați o locație până nu verificați dacă aceasta există cu adevărat!", a transmis Denisa Zamfir, administrator la R House Crasna.

Reprezentații pensiunii din Crasna le recomandă turiștilor să verifice pe site-ul Ministerului Turismului când fac o rezervare.

"Pe rețelele noastre de socializare este totul postat în timp real. Acolo ne-au și scris oaspeții care ne urmăresc de ani de zile și ne-au transmis faptul că pozele ne sunt folosite pe OLX sub un alt nume. Folosește la Whatsapp poza cu R House și continuă să sune oamenii care l-au sunat. A dezactivat anunțul de pe OLX, însă sună oamenii de la care a avut apeluri și insista să închirieze locația", mai adăugat Denisa Zamfir.

Galerie foto



Vizualizări: 1,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: