Fost ministru, chemat la DNA

Fostul ministru liberal al Sănătăţii Nelu Tătaru este audiat joi dimineaţă, la DNA Iaşi, fiind acuzat de mai multe fapte de luare de mită.

În vârstă de 52 de ani, Tătaru a fost ministru al Sănătăţii în perioada pandemiei.

 
El este preşedinte al PNL Vaslui, deputat şi preşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Tătaru este şi medic chirurg la spitalul Municipal Huşi.

În urmă cu cinci zile, Nelu Tătaru avea pe Facebook următoarea postare: ”„Nelu, tu pentru ce munceşti atât la spital?”, mă întreabă o cunoştinţă. „Pentru pacienţi”, îi răspund. „Cum, nu pentru bani?”, mă întreabă. „NU”, i-am raspuns. În multe domenii de activitate, mulţi oameni muncesc doar pentru partea financiară sau recunoaştere. Alţii, la fel de mulţi, muncesc pentru că le place ceea ce fac. Unii, nu ştiu câţi, merg la muncă pentru că le place să răspundă la provocări, unele chiar riscante. Eu fac tot ce îmi stă în putinţă pentru viaţa şi sănătatea pacienţilor mei! Aceasta este misiunea mea! Aşadar, cei care aveţi bucuria de a face în fiecare zi câte ceva bun vă spun că vă admir pentru ceea ce faceţi”.

Nelu Tătaru deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor la Vaslui, la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

actualizare: Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost demis de la conducerea PNL Vaslui, prin decizia Birolui Politic Naţional al partidului, la propunerea preşedintelui Nicolae Ciucă. De asemenea, liberalii au decis că Nelu Tătaru nu va mai candida.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: