Tătaru explică demisia doctorului Pușcu

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a explicat luni demisia ginecologului Constantin Pușcu din funcția de director medical. Tătaru a pus demisia pe seama vârstei înaintate a medicului, dar și pe seama problemelor cu care se confruntă spitalul județean.

 Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a întrunit luni dimineața în ședință pentru a discuta cu privire la demisia ginecologului Constantin Pușcu din funcția de director medical. Tiberiu Tătaru, șeful spitalului, spune că Pușcu a demisionat din cauza vârstei înaintate. ”Domnul doctor Pușcu a motivat, pe bună dreptate, vârsta înaintată și foarte multe probleme cu care se confruntă Spitalul Județean, nu trebuie să uităm faptul că avem 1.200 de salariați și că activitatea este foarte stufoasă. Motiv pentru care dumnealui a motivat în cererea de demisie acest lucru, mi-a spus-o și personal și i-a spus și președintelui Consiliului Județean și bineînțeles că l-am înțeles”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean Târgu Jiu.

Cert este că doctorul Pușcu ocupa de numai două luni funcția de director medical în sensul că și la momentul numirii avea aceeași vârstă. Întrebat de ce tot mai mulți doctori refuză să ocupe funcții de conducere la nivelul spitalului Târgu Jiu, Tătaru a menționat că activitatea este una foarte stufoasă. ”Ne pare rău că dumnealui a decis să se retragă, dar este de înțeles că activitatea este stufoasă și te consumă într-adevăr foarte mult. Activitatea aici s-a dovedit a fi și chiar este foarte grea, să lucrezi cu 1.200 de oameni este foarte dificil, într-adevăr, și dumnealui după numai o săptămână a dorit să plece, l-am convins să mai rămână, dar într-un final a spus că se retrage. Rămâne medic ginecolog în cadrul Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu”, a spus Tiberiu Tătaru, manager. 

Vizualizări: 3,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: