Tatăl fraților Marțian a fost dus în arest

Omul de afaceri Adrian Marțian (54 de ani) a fost reținut preventiv, fiind acuzat de mai multe fapte penale, anunță procurorii hunedoreni. El este acuzat de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Copiii dispăruți pe 14 octombrie au fost găsiți ieri în Serbia cu tatăl lor și aduși astăzi în țară de autorități. ”Totodată, față de cei 3 minori a fost instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgență, în cadrul unei unități din subordinea DGASPC Hunedoara”, se precizează într-un comunicat de presă.

Cei 3 copii ai omului de afaceri, de 7, 9 și 11 ani, au fost preluați în vineri dimineață de o echipă mixtă, formată din polițiști și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Hunedoara, de la punctul de trecere a frontierei România-Serbia Porțile de Fier 1.

Intervenția a avut loc ca urmare a cooperării polițienesti internaționale dintre autoritățile judiciare din România și cele din Serbia.

Adrian Marțian, fost patron al echipei de fotbal UTA și fost partener de afaceri al lui Adrian Mutu, avea interdicție de a se apropia de copii la mai puțin de 150 de metri. Tocmai de aceea, pentru o perioadă, și-a montat o rulotă în zona în care locuiau cei trei, fără însă să ia legătura cu aceștia.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: