Târgul de la Polovragi, online

Pandemia provocată de noul coronavirus și numărul mare de infectări din ultimele luni a făcut ca vestitul târg de la Polovragi să fie anulat. Organizatorii au găsit o soluție. Evenimentul va fi ”mutat” în mediul online.

Nedeia de Sfântul Ilie, cel mai mare târg din zona Olteniei, se va ține pe Facebook, în acest an. Cei care vor să cumpere produse tradiționale o pot face direct de pe internet. Pe pagina de Facebook ”Nedeia de Sfântul Ilie" de la Polovragi vor fi încărcate fotografii cu tot felul de produse, fiind vorba de pielării, ceramică și produse alimentare.


”Ca urmare a măsurilor adoptate la nivel național în România pentru limitarea riscurilor generate de Coronavirusul SARS-COV-2, este imposibilă organizarea târgului cu un număr limitat de persoane în care să se păstreze și măsurile impuse prin lege și anume distanțare socială și purtarea obligatorie a măști, dar din grijă pentru voi si sănătatea voastră, vă informăm că TÂRGUL DE SF ILIE DE LA POLOVRAGI se va desfășură, anul acesta, ONLINE. Fotografii cu produsele comercianților, diferite mărfuri (produse alimentare, pielărie, ceramică etc), vor fi încărcate pe paginile de Facebook Nedeia de Sfântul Ilie și Primăria comunei Polovragi în perioada 17-21 iulie 2020. Pentru ediția din 2021 se va ține cont de cei care participă online anul acesta și trimit fotografii cu produsele oferite spre vânzare”, au anunțat organizatorii.

Vizualizări: 2,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: