Târgu Jiu: Mașini oprite neregulamentar, filmate de polițiști. Șoferii, amendați!

În contextul perioadei aglomerate de trafic rutier, generată în perioada sărbătorilor ce urmează, polițiștii gorjeni cu atribuții pe linie de circulație rutieră anunţă că sunt prezenți la datorie și acționează pentru decongestionarea traficului rutier, în zonele aglomerate.

Poliția le transmite șoferilor care opresc neregulamentar că mașinile vor fi filmate și ei amendați. Sancțiunea este de 290 de lei.

"Se apropie sărbătorile de iarnă, iar fiecare dintre noi ne facem cumpărăturile pentru zilele de sărbătoare ce urmează. În contextul perioadei aglomerate de trafic rutier, polițiștii cu atribuții pe linie de circulație rutieră sunt prezenți la datorie și acționează pentru decongestionarea traficului rutier, în zonele aglomerate.

Pe lângă activitățile de fluidizare a traficului rutier, polițiștii rutieri au demarat o serie de acțiuni punctuale pentru combaterea opririlor neregulamentare.

Pentru combaterea acestui fenomen se va proceda inclusiv la video-filmarea tuturor autovehiculelor oprite neregulamentar, urmând a fi înaintate comunicări către proprietarii acestora în vederea sancționării contravenționale a conducătorilor auto. Pentru încălcarea prevederilor legale privind oprirea, codul rutier prevede o amenda contravenționala în cuantum de 290 lei și 2 puncte de penalizare! Polițiștii rutieri sunt la datorie și vă vor asigura tot sprijinul, pentru ca deplasările pe drumurile publice să se desfășoare în condiții de siguranță", anunță IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: