Emisiunea "La Măruță", filmată la o pensiune din Gorj

O pensiune din Gorj s-a transformat în platou de filmare pentru emisiunea "La Măruță". Este vorba de pensiunea R House din comuna Crasna, singura din județul Gorj care pune la dispoziția turiștilor o piscină infinity, iar micul dejun cu produse tradiționale de la producătorii din zonă, este oferit în coș de nuiele.

"O să vedeți locația R House într-un reportaj inedit. Piscină, mâncarea tradițională, vintage BathTub, ciubăr, mic dejun, plimbare cu ATV-urile, iar la finalul zilei, " Proțap la Marin" ne-a servit cu ceaun haiducesc, mămăligă, ruladă și pui la rotisor, un deliciu.Toate acestea, servite cu murăturile soacrei mele care au fost senzația serii. " povestesc proprietarii pensiunii.

Proprietatea aparține unei tinere de 29 ani din satul Cărpiniș al comunei Crasna. Denisa Zamfira a decis în urmă cu câțiva ani să abandoneze agitația din București și să revină acasă, unde cu fondurile europene a realizat un mic colț de rai, ales de tot mai mulți turiști care vin aici să se relaxeze și să deguste produse tradiționale bio.

Galerie foto


Vizualizări: 7,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: