Spitalul Județean rămâne fără medici?!

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pare că va rămâne fără medici specialiști. În toate secțiile există deficit de personal, iar la concursurile ce se organizează pentru recrutare cu greu apar candidați. Pe de altă parte, medicii rămași sunt revoltați de volumul mare de muncă la care trebuie să facă față.

La momentul actual, de exemplu, șefii unității medicale încearcă să găsească soluții pentru a rezolva deficitul de personal din secția de Endocrinologie. Astfel, se medicii cu specialitate în endocrinologie sunt așteptați să depună o ofertă în vederea atribuirii contractului de prestări servicii cu obiectul „Servicii medicale de specialitate-medic specialist endocrinolog, în cadrul compartimentului Diabet zaharat pentru asigurarea spitalizării de zi și a spitalizării continue în cadrul acestui compartiment”, conform unui anunț postat pe site-ul instituției. 

Criteriul de atribuire  va fi prețul cel mai scăzut, iar contractele se vor încheia pe o perioadă determinată, până la 31 decembrie 2023, cu posibilitatea prelungirii prin acte adiționale. În situația în care posturile vor fi ocupate prin concurs, contractele se vor rezilia unilateral.  

Spitalul Județean a apelat la aceeași metodă de recrutare și pentru a asigura secțiile Cardiologie, A.T.I, Radiologie și Imagistică Medicală, Boli Infecțioase și Medicină Internă.

Vizualizări: 1,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: