Târgu Jiu: „Dorel” a tăiat un fir electric și a paralizat circulația troleibuzelor

După ce traficul a fost paralizat în Târgu Jiu pentru că troleibuzele n-au mai fost alimentate cu energie, cei de la Transloc au explicat ce a dus la acest blocaj: un fir electric tăiat din greșeală de niște muncitori.

“Totuși, cred că nu este o catastrofă”, a afirmat directorul Transloc, Mihai Paraschiv, la câteva zile după incident. A adăugat că târgujienii care au rămas blocați în troleibuzele lăsate fără curent n-au așteptat mai mult de un sfert de oră până au fost preluați de autobuze.

“Una din liniile de alimentare a fost tăiată de o firmă de construcții, accidental. A durat cam 30-40 de minute până am cuplat pe linia a doua de alimentare. În zona Pieței Centrale, au fost oprite patru troleibuze pentru că nu au avut tensiune. Am scos autobuze ca oamenii să nu aibă de suferit. Au fost câteva minute, 10-15 minute, până la primul mijloc de transport. Totuși, cred că nu este o catastrofă. Au fost și persoane rău-voitoare care au aruncat cu noroi în societatea Transloc deși nu a fost vina noastră. A fost un cablu secționat accidental”, a declarat Mihai Paraschiv, la Radio Accent.

Vizualizări: 2,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: