Tâlhărit pe o stradă din Târgu Jiu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați miercuri dimineața de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Bălești, despre faptul că, in timp ce se afla pe o stradă din Municipiul Târgu Jiu, a fost victima unei tâlhării.

"La fata locului a intervenit o patrulă de poliție aflată în apropiere, care a observat trei persoane de sex masculin ce aveau un comportament suspect, una dintre acestea fugind.

S-a procedat la legitimarea celor două persoane, respectiv doi tineri de 15 ani, din Municipiul Târgu Jiu, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că aceștia, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se aflau pe o stradă din oraș, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului și i-ar fi sustras din buzunar un radio portabil și un stick de memorie, pe care ulterior le-au abandonat pe stradă", a transmis IPJ Gorj.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost depistat pe raza municipiului Târgu Jiu și tânărul de 23 de ani, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Vizualizări: 2,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: