Femeie băută la volan

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat marți în trafic o femeie de 52 de ani,  din comuna gorjeană Peștișani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Republicii, din Municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 1,04 mg/litru alcool pur în aer expirat.

Aceasta a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, transmite IPJ Gorj.

Luni, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărba, de 41 de ani,  din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, Bumbești Jiu, având o concentraţie de 0,56 mg/litru alcool pur în aer expirat. Bărbatul a fost condus spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 2,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: