Razii ample pe timp de noapte

Verificări ample făcute în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Gorj, în contextul pandemiei. Oamenii legii au constatat diverse nereguli. În cadrul acțiunii au fost verificate 17 societăţi comerciale, de pe raza întregului județ.

"Pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.200 de lei, din care una la Legea nr. 55/2020, iar alte 2 sancțiuni la Legea nr. 61/1991, în valoare de 200 de lei.

Pe raza municipiului Târgu Jiu, a fost identificată o societate comerciala care nu respecta măsurile de diminuare a riscurilor potrivit Legii nr. 55/2020, fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei", transmite IPJ Gorj.

În cadrul aceleiași acțiuni, poliţiştii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei, privind transportul în regim de taxi și închiriere.

De asemenea, poliţiştii rutieri au constat două infracțiuni la regimul circulației rutiere, astfel:

Un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost identificat de polițiști conducând un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un alt bărbat, de 40 de ani, din comuna Jupânești, a fost identificat conducând un autoturism, deși avea acest drept anulat, iar în torpedoul mașini polițiștii au identificat un cartuș de vânătoare, neputând justifica prezența cartușului în vehicul.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală, poliţiştii continuând cercetările.

În cadrul acțiunii derulate, au fost legitimate peste 100 de persoane, fiind controlate 26 de autoturisme.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: