Incendiu la spitalul din Târgu Jiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat duminică dimineața, în jurul orei 07.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul 700 din municipiul Tg-Jiu.

"Apelul a fost inițiat de către un angajat al spitalului care semnala faptul că incendiul se manifesta la Secția Neurologie destinată pacienților suspecți de infecția cu noul coronavirus.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu", transmite ISU Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că o lampă de iluminat dintr-o baie situată pe holul secției degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de către angajatii spitalul care acționaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului.

A fost nevoie doar de aerisirea încăperii și a holului. "Din fericire, nimeni nu a suferit leziuni în urma acestui incident, saloanele în care se află pacienții nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienților sau a personalului medical, iar în prezent activitatea spitalului se desfășoară în condiții normale", a precizat ISU Gorj.

Vizualizări: 3,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: