Reacțiile vedetelor după incendiul din Bamboo

Mai multe vedete care erau în clubul Bamboo în noaptea incendiului sau care obișnuiesc să frecventeze acest club au reacționat pe facebook după incidentul care se putea sfârși tragic.

MIHAI BENDEAC

Se fumeaza in cluburi? Evident.

Cine? In general târfele/boarfele/curvele/gold diggerițele aciuate pe la masa vreunui personaj important.

De ce dau ele tonul? Fiindca este singura sansa de a reprezenta ceva. Comiterea unui lucru ilegal. Vezi Doamne, sunt si ele smechere. Sunt cineva. (De fapt, ele reprezentand gunoi menajer de-ti vine sa le bagi in saci).

Iar in cazul barbatilor, fumeaza fiindca nimeni nu le spune lor sa nu fumeze la ditai consumatia. Care "ditai consumatia" reprezinta tot ce inseamna ei.

Eu sunt pentru existenta unor cluburi pentru smecheri. Ca niste rezervatii. Unde, daca e sa ia foc, sa arda ei intre ei.

LOREDANA CHIVU

Cat de ordinar si bolnav mintal sa fii sa te bucuri de raul altuia sau sa iei la misto un incendiu unde puteau muri sute de oameni?stati pe internet si comentati si judecati..ca sa nu mai zic ca am vazut cuvinte urate scrie de oameni care acum cateva luni isi lasau "basinile" la bamboo sau atarnau ei ca barbati pe la mesele altora si azi aplauda incediul..asta inseamna sa fii un frustrat infect!!cand va bucurati de raul altuia ce credeti?s-ar putea sa vii se intoarca voua inzecit corectilor..de bine de rau nu a patit nimeni nimic si asta inseamna ca Dumnezeu are grija de noi!ma intreb cata grija o sa aibe de voi astia care va doriti si va bucurati de raul altuia..

DELIA

Sper ca sunteti safe si ca nu a patit nimeni nimic grav. Gandurile mele bune merg catre voi. #Bamboo #Bucuresti
 
 SIMONA TRAȘCĂ

Cine nu a fost la Bamboo sa nu comm aiurea...au fost iesiri de urgenta in toate colturile clubului..eu am ramas fff impresionata de angajatii clubului care au avut grija sa ne evacueze pe toti si si au riscat viata...ei au iesit ultimii ..multi fara tricouri le au folosit sa poata respira in timp ce ne salvau pe noi..vreau sa le multumesc pe aceasta cale #respect !
 CODIN MATICIUC

A ars si Bamboo si eu tot vreau sa fumez in interior.

Vizualizări: 1,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: