Suspectat că se droga pe o bancă din Târgu Jiu

Polițiștii locali au depisat un bărbat de 28 de ani, cu domiciliul în Municipiul Târgu Jiu, pe strada Unirii, în zona Complexului Gârdu, în urma unui comportament suspect manifestat de acesta. El este suspectat că se droga. 

Bărbatul a încercat să ascundă un ambalaj, o pungă, asupra lui, și a devebit foarte agitat.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ambalajul conținea resturi vegetale, posibil substanțe interzise, resturi de țigarete, foițe pentru confecționarea țigaretelor, filtre și o bucată de staniol în care se aflau învelite resturi vegetale, indicând astfel un posibil consum sau trafic de droguri.

Dat fiind faptul că individul a devenit agitat și recalcitrant în momentul intervenției, polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-i stabili identitatea și pentru a lua măsurile legale necesare.

Bărbatul a fost predat ulterior organelor competente, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale corespunzătoare. Efectuarea acestor cercetări va permite autorităților să stabilească împrejurările exacte ale incidentului și eventualele infracțiuni comise de către individ.

Galerie foto


Vizualizări: 1,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: