Puntea de legătură dintre două sate a devenit impracticabilă

Numeroși copaci au fost smulși din rădăcini, generând un real pericol pentru locuitori și traficul rutier, ceea ce a dus la distrugerea unei punți care făcea legătura între două sate din co,una Glogova.

Primarul Gheorghe Alpredi solicită sprijinul locuitorilor pentru a semnala orice potențial pericol, în vederea intervenției rapide a autorităților competente.

”Având în vedere fenomenele meteo din noaptea trecută va informăm că foarte mulți copaci au fost smulși din rădăcini și prezintă un real pericol de accidente. Așadar, vă rog să semnalați orice potențial pericol în vederea îndepărtării acestuia. De asemenea, vă informăm că puntea pietonală peste râul Motru, ce face legătura satului Cleșnești cu satul Olteanu, a devenit impracticabil”, anunță primarul Gheorghe Alpredi.

Autoritățile locale și echipele de intervenție lucrează în prezent pentru a gestiona situația într-un mod eficient și sigur. Este important ca locuitorii să fie conștienți de potențialele pericole și să evite zonele afectate până când autoritățile finalizează lucrările de remediere și asigură siguranța deplină.

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: