Sponsorizare pentru DGASPC Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a primit o sponsorizare în valoare de 10.000 lei, în prag de sărbători.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2023, în spiritul bunei colaborări dintre reprezentanții SC SOCERAM SA, cei ai Consiliului Județean Gorj și ai DGASPC Gorj, societatea a acordat o sponsorizare în valoare de 10.000 lei, prin intermediul Asociației Inimi de Gorjeni, pentru a sprijini cazurile sociale din județul Gorj. DGASPC Gorj este membru fondator al Asociației Inimi de Gorjeni, iar scopul asociației este acela de a sprijini activitatea Direcției”, a transmis Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.

Cazurile sociale care vor beneficia de ajutor în urma acestei donații vor fi selectate de către asistenții sociali din cadrul DGASPC Gorj.

În funcție de nevoile fiecărui caz, se oferă alimente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse igienico-sanitare, medicamente, sau chiar asigurarea transportului la tratamente în clinici universitare. 

Vizualizări: 1,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: