Șofer din Gorj, implicat în accidentul de la Filiași

Trei copii și o femeie au fost răniți într-un grav accident la Filiași. "La data de 22 septembrie a.c., ora 12.30, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier în orașul Filiași. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași care au constatat faptul că, un bărbat, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Filișanu, la intersecţia cu bulevardul Racoțeanu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta.
Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alt autoturism ce circula pe bulevardul Racoțeanu, condus de un tânăr de 30 de ani, din județul Gorj", a comunicat IPJ Dolj.

La rândul său, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism parcat, acesta din urmă lovind gardul împrejmuitor al sediului poliției.

În urma evenimentului, o femeie de 38 de ani și trei minori de 6, 8 și 11 ani, pasageri în primul autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital, la fața locului intervenind și echipaje SAJ și SMURD Dolj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Vizualizări: 970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: