Și-a ucis mama și doi frați

Caz cutremurător în București, acolo unde un bărbat și-a ucis marți mama și doi frați. Suspectul, în vârstă de 46 de ani, este cel care le-a deschis ușa polițiștilor când au descins la imobilul din Sectorul 2 după ce au fost alertați privind găsirea unor cadavre. „Era senin. A arătat cadavrul mamei și a spus că mai sunt două cadavre”, a declarat omul legii.

Cel care a alertat Poliția este fratele geamăn al criminalului. Antena 3 citează surse care spun că neînțelegerile ar fi provocate de o sumă mare de bani. Mai exact, suspectul i-ar fi împrumutat mamei 80.000 de euro, bani pe care nu i-a primit înapoi, potrivit surselor Antena3.

Un vecin care a vorbit cu Antena3 spune că se auzeau des certuri în interiorul locuinței. „Erau scandaluri pe aici, țipete. Toți patru locuiau cu mama. Împreună. Am înțeles că unul lucra și cel care era acasă dintre gemeni prima dată a omorât un frate, pe maică-sa, când a venit sora am înțeles că a țipat, a omorât-o și pe soră”, a spus bărbatul.

Un alt vecin, care a vorbit cu reporterii Observator, a spus că suspectul a mai avut probleme cu poliția după ce agresat-o pe mama lui, în vârstă de 73 de ani. „Acum câteva săptămâni am văzut că l-a luat Poliţia că a dat în mama lui şi l-a luat Poliţia pe targă”, a declarat un alt martor. De altfel, procurorii au confirmat că un ordin de protecție a fost emis împotriva lui, dar femeia și-a retras solicitarea și ordinul a fost retras.

Trupurile fără viaţă ale mamei (73 de ani), fratelui (44 de ani) şi surorii (47 de ani) au fost ridicate de Serviciul de Medicină Legală.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: