Accident grav pe un drum național din Gorj

Un grav accident de circulație a avut loc pe Drumul Național 67, într-o intersecție în care s-au produs numeroase astfel de incidente. Este vorba despre intersecția spre localitatea Albeni. Din primele informații, 7 persoane sunt implicate.

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in zona Câmpu Mare in care au fost implicate 2 autoturisme, iar in urma impactului unul dintre acestea s-a rasturnat.

Întâmplator, la momentul impactului in zona se aflau unul dintre colegii nostri aflat in timpul liber si un politist care au oprit pentru a le acorda ajutor persoanelor implicate. 7 persoane se aflau in cele 2 autoturisme, din fericire, doar una dintre ele suferind leziuni usoare.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare pentru asigurare de masuri de protectie specifice si o ambulanta din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj.

Persoana care a suferit leziuni este o femeie in varsta de 30 de ani si urmeaza sa fie transportata la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

Fiica doamnei, o fetita in varsta de 6 ani, nu a suferit leziuni vizibile, dar o sa mearga la spital cu mama", a transmis ISU Gorj.

Șoferii arată cu degetul spre autoritățile locale și județene si spun ca ar trebui sa se ia măsuri clare în zona respectivă. 

"Sunt ani de zile de când în acea intersecție mor oameni sa nu zic anual,aceste autorități nenorocite chiar nu vad, nu se autosesizează sa facă ceva ,ca ceva nu este în regula, sa facă un giratoriu semnalizat și cu treceri ,,cocoașe,, de la distanta pentru a se încetini, chiar atâta nepăsare și doar hoție și furturi, dar sa facem ceva și pentru oameni si societate, nu se poate,lăsăm sa crească buruienile de 2 metri de nici intersecția nu se vede sa acorzi proritate, vai de noi, ne meritam soarta!", a comentat un șofer.

Stire in curs de actualizare!

Vizualizări: 3,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: