Sesiune de Q&A la primărie cu tinerii din comunitate

Asociaţia Be Teen , prin intermediul proiectului Tânăr activ în comunitatea mea, a facilitat o întâlnire între elevii Liceului Tehnologic "Henri Coandă " şi autoritatea publică locală din Târgu Jiu.

  
 

Tinerii au avut ocazia să pună întrebări reprezentanţilor primăriei municipiului: primar, viceprimar, dar şi consilieri locali.


Aceştia au vizitat sala în care au loc şedinţele oficiale din Primăria Târgu Jiu, au fost încurajați să se implice activ, să își facă vocea auzită, să pună întrebări, dar să vină și cu propuneri.  

Au aflat lucruri noi și utile și deja au planuri pentru a se implica în organizarea unor acțiuni în cadrul școlii în anul următor.
 

Din partea autorităţii publice locale, tinerii au primit invitaţia de a fi prezenți la ședințele de Consiliul Local pentru a înțelege exact cum funcționează și ce atribuții revin acestui.


"Noi, echipa Asociației Be Teen, suntem deschizători de drumuri și îi susținem și sprijinim pe tinerii comunității noastre prin crearea de oportunități pentru participarea activă la viața democratică", transmit reprezentanţii asociaţiei

Tânăr activ în comunitatea mea este un proiect realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu. 

Galerie foto



Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: