Senatorul Rujan: Noul director al CEO trebuie să prezinte strategia sa

Senatorul PSD Cristinel Rujan vrea să-l vadă, public, pe noul președinte al CE Oltenia, Dan Iulius Plaveți. El crede că odată cu numirea altui directorat, la CEO, lucrurile avu fost bulversate.

Dan Iulius Plăveți este președinte al Directoratului CE Oltenia de aproape două săptămâni, însă nu a avut nicio ieșire publică. 

”După nefericitul eveniment cu accidentul din cariere, au bulversat și conducerea CEO, au schimbat, evident, directoratul, și președintele directoratului, cu care până în acest moment nu am avut nici dialog direct, nici în direct.

Nu am văzut să comunice în mass-media gorjeană pe tema CEO, să vină cu prezentare a viziunii sale prin raportare la PNRR, la planul de restructurare, la închiderea de grupuri energetice, astfel încât consider că este bine ca domnia sa să vină și să dea explicațiile în urma celor stabilite împreună cu ministrul. Noul președinte, director general, trebuie să vină cu explicații, să prezinte strategia sa, viziunea sa, misiunea sa”.

Rujan nu a pierdut ocazia să atace și partenerii de alianță, mai exact pe ministrul Virgil Popescu.


”Eu am constatat, și dvs. bănuiesc de asemenea că cel puțin la Ministerul Energiei a fost în această perioadă, pe lângă o stare de secretomanie exagerată, o lipsă de comunicare totală, a fost ermetic închis acel minister, într-un autism funcțional și profesional total în raport cu problemele oamenilor”.

Vizualizări: 1,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: