Șefii Universității Craiova au băgat jucătorii în ședință

Jocul dintre FC Argeș și Universitatea Craiova, din etapa a 13-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria la limită a piteștenilor, scor 1-0. Jocul lipsit de atitudine din partea oltenilor a dus la o ședință imediat după meci, chiar în vestiarul echipei.

Universitatea Craiova a pierdut meciul, după ce Andreas Calcan a înscris în minutul 52 al meciului. Nicușor Bancu a explicat unde s-a făcut diferența în meciul pierdut de Universitatea Craiova cu FC Argeș precizând că jucătorii au fost băgați în ședință după meci. ”Ce pot să zic? Ne-au bătut la atitudine. N-am avut atitudine, determinare, iar acest lucru a fost un atu pentru ei. Ai ocazii și nu marchezi, mi se pare că nu am fost concentrați. Nu reușim să marcăm, și acasă pățim la fel. Trebuie să fim mai concentrați și la meciul de acasă să marcăm mai mult. Nu ne gândim la titlul. Ne gândim să prindem play-off-ul. A fost o ședință (n.r. la finalul meciului). Să punem lucrurile la punct. Vom mai discuta și la Craiova”, a spus Nicușor Bancu, la finalul meciului cu FC Argeș.

În urma rezultatului din această etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova se află pe locul șase în clasament, cu 18 puncte acumulate din 12 partide jucate.

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: