Echipă din Liga 2, riscă depunctarea din cauza datoriilor

Adversarul din această etapă al ACS Viitorul Târgu Jiu, FC Brașov, are probleme mari și riscă depunctarea. Comisiile Federației Române de Fotbal urmează să depuncteze echipa brașoveană din Liga 2 dacă aceasta nu achită mai multe drepturi financiare către foşti jucători până la data de 26 octombrie.

Șefii FC Brașov trebuie să găsească soluții din mediul privat pentru că amenzile nu pot fi plătite din bugetul asigurat clubului de către Consiliul Local! Iar cum la atragerea sponsorilor, în ciuda declarațiilor pompoase ale președintelui Marin Mitran, clubul stă extrem de prost, FC Brașov riscă depunctarea.

Fotbaliștii Alin Damian, Marius Manole, Diego Alupoaie, Raul Rusu, Iulian Nechita, Raul Toader și Bogdan Cîrstean se judecă, de luni bune, cu FC Brașov la comisiile FRF pentru plata restanțelor financiare, a informat liga2.ro.  Ultima decizie a Comisiei de Disciplină și Etică vine cu amenzi uriașe pentru clubul brașovean. Astfel, echipa situată pe locul 14 în Liga 2 după opt etape, are de plătit o amendă de câte 3000 lei pentru fiecare jucător în parte dintre cei enumerați și are termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată, în total 21.000 de lei.

Dacă FC Brașov nu va face plata datoriilor până în data de 26 octombrie, clubul riscă interzicerea dreptului de a face transferuri și depunctarea cu câte două puncte per litigiu. ”Avem de primit o tranșă pe ultimele două luni și jumătate din sezonul trecut. Din vară ne tot amână. Am depus memorii în luna iulie, acum suntem la mijlocul lunii octombrie și tot nu s-a rezolvat. O situație foarte urâtă”, a spus unul dintre fotbaliștii care așteaptă plata salariilor restante.

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: