S-a stins din viață omul cu prazul din tribunele Municipalului

Unul dintre cei mai fideli suporteri ai echipei Pandurii, Constantin Șomîldoc, celebru din perioada de glorie a echipei când avea mereu prazul cu el la meciuri, s-a stins din viață. Cunoscut drept „Costi cu prazul”, acesta a fost nelipsit de la meciurile echipei Pandurii și după retrogradarea din Liga 1.

Cei care au mers la meciurile echipei Pandurii își amintesc cu siguranță de celebrul suporter cu prazul de la oficială, mereu cu eșarfe ale clubului asupra sa și îmbrăcat în culorile echipei. Mereu vesel și susținător înfocat al echipei, așa l-au cunoscut majoritatea suporterilor echipei Pandurii pe „Costi cu prazul”, cel care în ultimi ani s-a luptat cu boala pentru a supraviețui. Din păcate a pierdut lupta la începutul acestei săptămâni.

Acesta a fost înmormântat miercuri, 5 octombrie, în Cimitirul Municipal, pe ultimul drum fiindu-i alături un tânăr suporter nelipsit de la meciurile echipei locale chiar și în Liga 4, Ionuț Găvan, cel care i-a adus un ultim omagiu. ”Profund îndurerat am aflat de moartea neașteptată a camaradului nostru. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din această lume. Din păcate, problemele de sănătate au câștigat meciul cu fratele nostru. Mulți au avut ocazia să-l cunoască în Tribuna O pe vechiul <> acolo unde obișnuia să vină la meciuri cu celebrul praz! Noi am avut ocazia să stăm umăr lângă umăr cu fratele nostru la meciuri prin toată țara. Chiar săptămâna trecută m-am întâlnit cu el în Piața Centrală și a rămas să ne vedem pe data de 18 Octombrie 2022 la procesul de faliment al clubului nostru de suflet. Din păcate, fratele nostru n-a mai avut răbdare și a ales să meargă acolo sus în brigada domnului Valeriu Andronache”, a fost mesajul emoționant transmis de Ionuț  Cătălin Găvan, cel care afișază la meciurile echipei Pandurii și afișul cu cel mai vârstnic suporter al echipei, Valeriu Andronache, decedat și acesta în urmă cu un an.

În semn de omagiu pentru fostul camarad din tribună, Ionuț a așezat o eșarfă cu însemnele clubului pe stâlpul funerar al lui „Costi cu prazul”.

Foto: Jienii

Galerie foto




Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: