Se face școală și în liceele mai mici din județ. Medii aproape de zece!

Numai cine nu vrea nu învață! Poate fi deviza multor copii care au dovedit că nu contează să studiezi la un colegiu de top. Dacă vrei să înveți și să iei note mari la examene, poți să înveți și în licee mai mici sau chiar în școli de la țară. 

Câțiva liceeni stau mărturie. Unul dintre ei este absolvent al Colegiului Național George Coșbuc din municipiul Motru. Răducu Vișan a obținut a doua medie la nivelul județului Gorj. A luat 9,80 la Limba Română si 10 pe linie la Matematică și Fizică. Media finală e 9,93. Tânărul va studia în Germania. 

Ca în fiecare an, și liceul din Novaci a înregistrat note foarte bune la examenul de Bacalaureat. Cea mai mare medie a fost 9,81. În total, au fost 17 medii peste 9. Și la Turceni, au fost note bune. Cea mai mare: 9,76. De altfel, 9,66 a fost cea mai mare medie și la Liceul Teoretic din Târgu-Cărbunești.

O surpriză plăcută este în acest an Liceul din Mătăsari. 9,83 este cea mai mare medie obținută de un elev de aici. Mai sunt două medii de 9,61 și încă una peste 9. La Mătăsari, peste 60 de elevi au susținut examenul de Bacalaureat. 26 au fost respinși.

De altfel, și la Roșia de Amaradia, s-au înregistrat note bune. Cea mai mare medie a fost 9,41. 

Și la Liceul Tehnologic Bustuchin, cele mai mari medii s-au apropiat de 9 – 8,95 și 8,88 au fost cele mai bune rezultate.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: