Scoate mii de lei din buzunar, după ce a fugit de polițiști

Un gorjean din Bumbești Jiu a fost condamnat la pedeapsa de 7500 lei amendă penală (250 zile amendă x 30 lei/zi amendă), pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi a infracțiunii de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Fapta s-a petrecut în august 2021, când lucrători din cadrul Poliției Orașului Novaci - Formațiunea Rutieră, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe str. Parâng de pe raza satului Radoşi, au observat un motociclu marca Kimco de culoare negru, fără număr de înmatriculare sau înregistrare, ce se deplasa pe strada Parâng, spre DJ665.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, moment în care conducătorul a abandonat motociclul și a fugit pe un teren cu vegetație densă. Ca urmare a verificărilor efectuate asupra motociclului, în cutia de bagaje a fost identificată o borsetă în care au fost găsite actele de identificare ale celui fugit.

Din verificările în baza de date ale Poliției a rezultat faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere reținut. În urma verificărilor în baza de date s-a stabilit şi faptul că motociclul figura radiat și semnalat ca fiind sustras.

Sentința Judecătoriei Novaci din 10 octombrie nu este definitivă.

Vizualizări: 2,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: