Condamnat cu executare pentru violență în familie

Un bărbat din Rovinari, care și-a bătut concubina, a fost condamnat zilele trecute la pedeapsa închisorii de 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în regim de detenție.

Judecătoria Târgu Jiu a decis să oblige inculpatul la plata către femeie a sumei de 15350,37 lei, cu titlu de daune materiale, reprezentând cheltuieli de spitalizare ocazionate de internarea și tratamentul persoanei vătămate, în perioada 15.05.2023-05.06.2023, precum și dobânda legală penalizatoare începând cu data producerii prejudiciului, respectiv 12.05.2023 și până la data plății efective.

Fapta pentru care a fost pronunțată condamnarea a avut loc în luna mai a acestui an. Ancheta a stabilit că individul a lovit-o pe femeie puternic cu pumnul drept în zona intercostală lateral stânga, după care a tras-o de păr în timp ce îi adresa amenințări și injurii, iar apoi a sărit cu genunchiul pe corpul acesteia, cauzându-i leziuni traumatice, care conform certificatului medico-legal, au necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și au pus în pericol viața acesteia.

Cei doi au și o fetiță. Femeia a scăpat cu viață doar pentru că părinții agresorului au apărat-o.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: