Scandal pe Strada Victoriei. Avea la el un cuţit!

Poliţiştii locali din municipiul Târgu Jiu au intervenit în dimineața zilei de 22 august 2023, în jurul orei 03:00, pentru a calma un conflict spontan care a izbucnit pe strada Victoria - zona pietonală. Confruntarea a avut loc între un grup de șapte tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, și un bărbat în vârstă de 56 de ani.

În vederea restabilirii ordinii și liniștii publice, polițiștii locali au luat măsuri prompte, aplicând trei sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991. Aceste sancțiuni au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri neamenajate special în acest sens.

În timpul intervenției, polițiștii locali au descoperit că unul dintre tineri avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător, ceea ce a determinat luarea unor măsuri suplimentare. Autoritățile au solicitat intervenția lucrătorilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) pentru a continua cercetările și a se asigura că situația este gestionată corespunzător.

Galerie foto


Vizualizări: 1,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: