Sală de sport la țară. Cât va costa!

Autoritățile locale din comuna Câlnic se pot mândri cu încă o investiție îndrăzneață pentru care s-a obținut finanțare la Compania Națională de Investiții. Este vorba de o sală de sport cu o capacitate de 102 locuri.

Sala de sport modernă va fi construită în imediata apropiere a pădurii Crihala, acolo unde a fost amenajat și un spațiu de joacă și unde se construiește și o grădiniță cu program prelungit.

”Am primit finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru construirea unei săli de sport moderne, cu o capacitate de 102, a cărei valoare se ridică la aproximativ 1.000.000 de euro. A fost făcută licitația, am predat amplasamentul, iar constructorul a promis că până la primăvara investiția va fi gata. Ne dorim foarte tare această sala de sport pentru că este o necesitate”, a precizat primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe.

În comuna Câlnic, autoritățile locale au mai amenajat în urmă cu aproximativ 10 ani un teren de sport multifuncțional prevăzut cu nocturnă și gazon numai că acesta nu este acoperit și de aceea era nevoie de o sală de sport.

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: